Liselotte

Hoe het begon…Inmiddels alweer jaren geleden raakte ik na een arbeidsconflict werkeloos. Ik werkte als journalist en in die periode (financiële crisis) was de werkloosheid enorm en leverde solliciteren helaas niets op. Ik voelde mij ellendig en dacht vaak aan wat ik allemaal niet had (geen baan, geen man, geen kinderen, geen hypotheek, geen hond etc.). (Update: inmiddels is er een man. En een hond.).Totdat ik mij realiseerde wat ik wel had. Vrijheid. Vrijheid om te gaan en staan waar ik wilde. Vrijheid om mijn hart te volgen.

‘Ik ben van nature zo stijf als een plank. En alles behalve zweverig’.

Ik volgde toendertijd al regelmatig yogalessen (onder meer vanwege mijn rugklachten, zie yoga en rugklachten. Yoga deed me goed, zowel fysiek als mentaal, en uiteindelijk heb ik het roer omgegooid. Geloof me, niemand in mijn directe omgeving zag dit aankomen. Ik ben van nature een stijve plank en alles behalve zweverig! Waarna ik de opleiding tot yogadocent ben gaan volgen.

Inmiddels geef ik met ruim 4500 lesuren ervaring en heel veel plezier les en hoop ik jou ook kennis te kunnen laten maken met wat yoga voor jou kan betekenen.